Greek English

Ευκαιρίες Καριέρας

Η ARC Real Estate είναι Έλληνας Μεσίτης που λειτουργεί μεθοδικά και με επιτυχία από το 2005. Η μεγάλη διαφοροποίηση μας από την υπόλοιπη αγορά είναι ότι λειτουργούμε σαν πραγματικοί σύμβουλοι σε εκείνους που επιθυμούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν ένα ακίνητο. Αυτό σημαίνει ότι μελετάμε την αγορά κάθε περιοχής που δραστηριοποιούμαστε και παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία/δεδομένα, ώστε να μπορούν να χαράξουν αποτελεσματικότερα την στρατηγική τους. Προτείνουμε λύσεις εφαρμόσιμες χωρίς να τις εφευρίσκουμε και υποσχόμαστε ειλικρινή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, όχι αποτελέσματα που δεν μπορούμε να επιτύχουμε.

Σε κάθε περιοχή δραστηριοποίησής μας λειτουργεί ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων που έργο της είναι να δημιουργεί και συντηρεί πλήρες χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί να έχει πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για το ακίνητό του (πόσοι ήθελαν να το δουν, σε πόσους άρεσε, τι θα έδιναν για αυτό). Η ομάδα επίσης δείχνει στους υποψήφιους αγοραστές ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες, επιθυμίες και οικονομικές τους δυνατότητες. Όλα αυτά γίνονται μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα online που επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, μας έχει κάνει πρώτη επιλογή του πελάτη στις αγορές που λειτουργούμε και η ζήτηση των υπηρεσιών μας απαιτεί να μεγαλώσουμε. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε δυνατότητα καριέρας σε ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, αγαπούν την επικοινωνία, αντλούν ικανοποίηση από την κατανόηση και εξυπηρέτηση αναγκών πελατών, θέλουν να μάθουν και να διακριθούν.

Στη χώρα μας δεν υπάρχουν σπουδές στο Real Estate που να δύνανται να καλύψουν την ανάγκη. Για αυτό το λόγο η εταιρεία μας έχει εκπονήσει ένα μεθοδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα όπου η μετάβαση από στάδιο σε στάδιο γίνεται πλήρως επιβλεπόμενα και κατευθυνόμενα. Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι εκπαιδεύονται δουλεύοντας ταυτόχρονα  ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η δουλειά του Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας είναι ελεύθερο επάγγελμα, με ευέλικτο ωράριο και αμείβεται με προμήθειες πάνω στο αποτέλεσμα. Οι αμοιβές είναι προσυμφωνημένες και αυξανόμενες με βάση την αποτελεσματικότητα και γενικά καλύτερες από αυτό που η αγορά αποκαλεί «ικανοποιητικές».

Στην σημερινή συγκυρία η διαμεσολάβηση είναι ένας από τους λιγοστούς κλάδους της οικονομίας μας που μπορεί να μεγαλώσει και αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει μεγάλο κομμάτι της «διαμεσολαβητικής πίτας» που δεν έχει καλυφθεί.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να είναι ανάλογο της δραστηριότητάς μας και δεν επηρεάζεται παρά ελάχιστα από τους παράγοντες της αγοράς (ύφεση, μείωση και δυσκολία χρηματοδοτήσεων, κ.ά.) γιατί το αντικείμενο της δουλειάς μας είναι να διευκολύνουμε την αγορά να προσαρμοστεί στις όποιες νέες συνθήκες.

Τα όσα παρατέθηκαν εδώ έχουν στόχο να δώσουν μια πρώτη πληροφόρηση γύρω από την δουλειά μας και να κινήσουν το ενδιαφέρον σε όσους σκέφτονται μια στροφή στην καριέρα τους. Αν είστε από αυτούς και αυτό που διαβάσατε στις προηγούμενες γραμμές δείχνει να σας ενδιαφέρει, σας προσκαλούμε να κάνουμε μια προσωπική συζήτηση όπου θα χαρούμε να απαντήσουμε με λεπτομέρεια σε όλα σας τα ερωτήματα.

Αποστολή βιογραφικών με e-mail στο [email protected].

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7777377 (εσωτερικό: 200).
Επικοινωνία
ARC - REAL ESTATE
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Λ. Παπάγου & Ξηρογιάννη 10, 15773 Ζωγράφου
(+30) 210 7777377
(+30) 210 7777944
[email protected]

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη
(+30) 210 9310088
(+30) 210 9402148
[email protected]

[email protected]

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή, 9 πμ. - 7 μμ.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Λ. Παπάγου & Ξηρογιάννη 10, 15773 Ζωγράφου
(+30) 210 7777377
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη
(+30) 210 9310088
[email protected]

Loading...