Greek English

Ευκαιρίες Καριέρας

Η ARC Real Estate είναι Έλληνας Μεσίτης που λειτουργεί μεθοδικά και με επιτυχία από το 2005. Η μεγάλη διαφοροποίηση μας από την υπόλοιπη αγορά είναι ότι λειτουργούμε σαν πραγματικοί σύμβουλοι σε εκείνους που επιθυμούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα ακίνητο, ή να το διαχειριστούν επαγγελματικά στη βέλτιστη χρήση του, να το αναπτύξουν κατάλληλα ή να εκτιμήσουν την αγοραία ή επενδυτική αξία του.

Αυτό σημαίνει ότι μελετάμε την αγορά κάθε περιοχής που δραστηριοποιούμαστε και παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία/δεδομένα, ώστε να μπορούν να χαράξουν αποτελεσματικότερα την στρατηγική τους. Προτείνουμε λύσεις εφαρμόσιμες και δίνουμε ειλικρινή, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σε κάθε περιοχή δραστηριοποίησής μας λειτουργεί ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων που έργο της είναι να δημιουργεί και συντηρεί ικανό χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί να έχει πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για το ακίνητό του (σε πόσα μέσα διαφημίστηκε σε ελληνική και ξένη αγορά, πόσοι ήθελαν να το δουν, σε πόσους άρεσε). Η ομάδα δείχνει στους υποψήφιους αγοραστές, ακίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες, επιθυμίες και οικονομικές τους δυνατότητες. Όλα αυτά γίνονται μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα που επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, μας έχει κάνει πρώτη επιλογή του πελάτη στις αγορές που λειτουργούμε και η ζήτηση των υπηρεσιών μας απαιτεί να μεγαλώσουμε. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε δυνατότητα καριέρας σε ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, αγαπούν την επικοινωνία, αντλούν ικανοποίηση από την κατανόηση και εξυπηρέτηση αναγκών πελατών, θέλουν να μάθουν και να διακριθούν.

Η εταιρεία μας έχει εκπονήσει ένα μεθοδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα όπου η μετάβαση από στάδιο σε στάδιο γίνεται πλήρως επιβλεπόμενα και κατευθυνόμενα. Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι εκπαιδεύονται δουλεύοντας ταυτόχρονα ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η εκπαίδευση των ανθρώπων μας πέραν της διαμεσολάβησης, εκτείνεται στους τομείς της διαχείρισης, εκτίμησης και ανάπτυξης ακινήτων, τομείς στους οποίους διακρίνεται η εταιρεία μας τα τελευταία 5 έτη.

Τα όσα παρατέθηκαν εδώ έχουν στόχο να δώσουν μια πρώτη πληροφόρηση γύρω από την δουλειά μας και να κινήσουν το ενδιαφέρον σε όσους σκέφτονται μια στροφή στην καριέρα τους. Αν είστε από αυτούς και αυτό που διαβάσατε στις προηγούμενες γραμμές δείχνει να σας ενδιαφέρει, σας προσκαλούμε να κάνουμε μια προσωπική συζήτηση όπου θα χαρούμε να απαντήσουμε με λεπτομέρεια σε όλα σας τα ερωτήματα.

Αποστολή βιογραφικών με e-mail στα [email protected] και [email protected].

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7777377 ή 210 9310088.
Επικοινωνία
ARC - REAL ESTATE
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Λ. Παπάγου & Ξηρογιάννη 10, 15773 Ζωγράφου
(+30) 210 7777377
(+30) 210 7777944
[email protected]

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη
(+30) 210 9310088
(+30) 210 9402148
[email protected]

[email protected]

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή, 9 πμ. - 7 μμ.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Λ. Παπάγου & Ξηρογιάννη 10, 15773 Ζωγράφου
(+30) 210 7777377
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη
(+30) 210 9310088
[email protected]

Loading...