Ποιοι είμαστε

Η ARC ΑΕ είναι μια εταιρεία που από το 2005 παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της ακίνητης περιουσίας, έχοντας ως έδρα τον Δήμο Ζωγράφου. Δραστηριοποιείται από ίδρυσής της με την διαμεσολάβηση σε συναλλαγές ακίνητης περιουσίας και τα τελευταία 7 χρόνια με ιδιαίτερη έμφαση στο επενδυτικό ακίνητο στον τομέα της κατοικίας που την έχει καταστήσει από τους πιο εξελιγμένους διαχειριστές ακινήτων διαθέτοντας τεχνογνωσία, έμπειρο προσωπικό και εξελιγμένα μηχανογραφικά και πληροφοριακά συστήματα.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στοχεύει να προσφέρει αρτιότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση στον πελάτη. Προτείνουμε λύσεις εφαρμόσιμες και δίνουμε ειλικρινή, έγκαιρη, έγκυρη και προπάντων τεκμηριωμένη και κατανοητή ενημέρωση.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι που γνωρίζουν την αγορά, μπορούν να συμβουλέψουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων προς την επίτευξη του σκοπού τους, πλέον της προώθησης των ακινήτων που αναλαμβάνει σε αξιόπιστους επενδυτές και συνεργάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σας καλούμε να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και να αναζητήσουμε μαζί τη βέλτιστη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε τεχνικά, οικονομικά και νομικά θέματα, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας στον τομέα της ακίνητης περιουσίας.