Διαχείριση Ακινήτων

Μία ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων με την χρήση τεχνολογίας αιχμής παρέχει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τις δυνατότητες των ακινήτων του και ταυτόχρονα προσφέρουμε την μέγιστη επιμέλεια από έμπειρους γνώστες της αγοράς.

Είτε το ακίνητο στοχεύει την μακροχρόνια εκμετάλλευση είτε την μόνιμα αναπτυσσόμενη αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, η εταιρεία μας θα σας προτείνει επαγγελματικές λύσεις και το σύνολο της διαχείρισης που χρειάζεται προκειμένου να μην σας απασχολεί πέραν του επιθυμητού η δραστηριότητα των ακινήτων σας.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την ψυχική ηρεμία που προσφέρει η συνεχώς εξελισσόμενη υπηρεσία επαγγελματικής διαχείρισης και η απ’ ευθείας πρόσβαση μέσω της πλατφόρμας πελατών στα δεδομένα που αφορούν τα ακίνητά τους όταν συμβαίνουν (σε πραγματικό χρόνο).

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες της διαχείρισης των ακινήτων σας, συμπεριλαμβανομένων των επισκευών και της συντήρησης του ακινήτου, της μίσθωσης των κενών ακινήτων, της αξιολόγησης υποψηφίων ενοικιαστών και της σύνταξης μισθωτικών συμβάσεων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την είσπραξη των ενοικίων, τον τακτικό έλεγχο του ακινήτου και της μισθωτικής σχέσης, καθώς και τη διεκδίκηση καθυστερούμενων μισθωμάτων.

Επιπλέον, διαθέτουμε μακροχρόνιες δοκιμασμένες συνεργασίες με νομικούς, μηχανικούς, λογιστές και φοροτέχνες αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε με τις ασφαλιστικές, φορολογικές και λογιστικές διεκπεραιώσεις και οποιεσδήποτε τεχνικές και νομικές απαιτήσεις.